•    Fri frakt över 500 kr    

  •   Snabb leverans    

  •   300.000+ nöjda kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
SverigeSverige
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Frågor & svar

Variatorremmar till snöskoter

Snöskoter med max 500 cc

Om du har en snöskoter som har upp till 500 cc så rekommenderar vi Carlisle Ultimax MAX eller Dayco HP som variatorrem.

Både Carlisle Ultimax MAX-serien och Dayco HP-serien är tillverkade och utformade för att ge bästa grepp under variatorremmens hela livslängd.

Snöskoter med 500 cc till 700 cc

Om du har en snöskoter som har mellan 500 cc och 700 cc så rekommenderar vi Carlisle Ultimax PRO eller Dayco HPX som variatorrem.

Carlisle Ultimax PRO-serien är tillverkade och utformade så att en större yta av variatorremmen får kontakt vilket ger det bästa greppet över ett brett varvtal för snabb acceleration. Utformningen gör även att mer värme ventileras bort vilket i sin tur ger bättre prestanda och längre livslängd på variatorremmen.

Dayco HPX-serien är tillverkade och utformade för att klara av och stå emot höga varvtal och varma driftstemperaturer utan att ta skada.

Snöskoter med minst 700 cc

Om du har en snöskoter som har 700 cc eller mer så rekommenderar vi PIX WhiteKnight, Carlisle Ultimax XS eller Dayco XTX som variatorrem.

PIX WhiteKnight-serien är tillverkade och utformade för att klara av extrema krafter, höga effekter, höga temperaturer och mängder av hästkrafter utan några som helst problem. Eftersom vi köper dessa direkt från tillverkaren så kan vi även hålla ett riktigt grymt pris på dessa!

Carlisle Ultimax XS-serien är tillverkade och utformade för att klara av extrema krafter, höga effekter, höga temperaturer och mängder av hästkrafter! Utformningen ger ett bättre motstånd mot sprickor i variatorremmen och förlänger därmed livslängden på den.

Dayco XTX-serien är precis som Carlisle Ultimax XS tillverkade och utformade för att klara av extrema krafter, höga effekter, höga temperaturer och mängder av hästkrafter utan några som helst problem.

Detta gäller alla variatorremmar

Samtliga variatorremmar är förstärkta med aramidkord vilket gör variatorremmarna extremt hållbara och starka vilket ger variatorremmen en lång livslängd utan sträckningar samtidigt som den ska klara av full dragkraft.

Glöm inte att köra in den nya variatorremmen! Vi rekommenderar som mest runt 20-30% gaspådrag under de första 50 km så kommer du att få en variatorrem som håller betydligt längre. Du kan även köra in reservremmen direkt så kan du ge full gas direkt efter bytet.

Hur hittar jag rätt storlek?

Välj din snöskoter genom att klicka här, när du har fyllt i nödvändiga uppgifter visas de variatorremmar som passar just din snöskoter.

Ett annat sätt är att följa någon av länkarna nedan för att komma till Carlisle eller Dayco, fyll i nödvändiga uppgifter. Skriv in resultatet som du får fram i vår sökruta så visas rätt variatorrem.

Carlisle Ultimax (Timken)

Dayco

Läs mer
(4.85/5)
Produkter
Information
Här finns vi