•    Fri frakt över 500 kr    

  •   Snabb leverans    

  •   300.000+ nöjda kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
SverigeSverige
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Frågor & svar

Drivremmar till Husqvarna

Vi ser ingen riktigt bra anledning till att köpa originaldrivremmar till din Husqvarna-maskin som kan vara en åkgräsklippare, gåklippare, trädgårdstraktor eller snöslunga. De ersättningsremmar vi tillhandahåller är tillverkade efter originalmått och håller en hög standard som vi vågar påstå håller minst lika hög kvalité som en originalrem till Husqvarna.

De drivremmar som är placerade som så att de spänns med en spännrulle på ryggsidan är givetvis kevlarförstärkta även hos oss.

För att du så enkelt som möjligt ska hitta rätt produkt har vi angett originalnummer på varje enskild produkt. Originalnumret på drivremmar till Husqvarna, Jonsered, McCulloch och Partner ser vanligtvis ut så här "XXX XX XX-XX" (varje X motsvarar en siffra, t.ex. 506 54 51-01).

Vi rekommenderar att du skriver in detta nummer i vår sökruta utan mellanslag och bindestreck för att utesluta felaktiga resultat. Du kan även söka efter modellbeteckning, t.ex. "Rider 850", men dubbelkolla alltid originalnummer då det kan variera mellan årsmodeller och liknande.

Saknar du originalnummer? Följ vår guide hur du går tillväga för att få fram det. Klicka här eller på följande länk.

https://support.rembutiken.com/article/56-hur-hittar-jag-ratt-reservdel-drivrem-kniv-m-m-till-min-grasklippare

Observera att bilderna inte alltid visar rätt produkt eller längd.

Läs mer
(4.85/5)
Produkter
Information
Här finns vi