•    Fri frakt över 500 kr    

  •   Snabb leverans    

  •   300.000+ nöjda kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
SverigeSverige
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Frågor & svar

Remskivor & spännrullar till Husqvarna

För att behålla livslängden på en drivrem till din åkgräsklippare, gåklippare, trädgårdstraktor eller snöslunga från Husqvarna krävs det att remskivor och spännrullar är i toppskick. En liten vass kant eller en ojämn spännrulle eller remskiva kommer slutligen att orsaka onödigt snabbt slitage på drivremmen. Vi rekommenderar alltid att kontrollera remskivor och spännrullar vid byte av drivrem.

Våra spännrullar och remskivor är ersättningsprodukter av hög kvalité och är tillverkade enligt mått och specifikationer motsvarande originalprodukter.

För att du så enkelt som möjligt ska hitta rätt produkt har vi angett originalnummer på varje enskild produkt. Originalnumret på spännrullar och remskivor till Husqvarna, Jonsered och Partner ser vanligtvis ut så här "XXX XX XX-XX" (varje X motsvarar en siffra, t.ex. 532 12 92-07).

Vi rekommenderar att du skriver in detta nummer i vår sökruta utan mellanslag och bindestreck för att utesluta felaktiga resultat. Du kan även söka efter modellbeteckning, t.ex. "Rider 16H", men dubbelkolla alltid originalnummer då det kan variera mellan årsmodeller och liknande.

Saknar du originalnummer? Följ vår guide hur du går tillväga för att få fram det. Klicka här eller på följande länk.

https://support.rembutiken.com/article/56-hur-hittar-jag-ratt-reservdel-drivrem-kniv-m-m-till-min-grasklippare

Läs mer
(4.85/5)
Produkter
Information
Här finns vi