•    Fri frakt över 500 kr    

  •   Snabb leverans    

  •   300.000+ nöjda kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
SverigeSverige
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Frågor & svar

Flerspårsremmar / PK-profil

På i princip alla nyare fordon så sitter det en flerspårsrem i stället för en gammal klassisk fläktrem i AVX-profil. Beroende på typ av fordon och konstruktion så sitter det antingen en eller flera flerspårsremmar på motorn. Dessa drivremmar har till uppgift att driva t.ex. generator, AC-, servo- eller vattenpump.

Vi rekommenderar att man tittar till drivremmen då och då för att se att den är i gott skick, den ska inte vara smutsig med olja, bensin eller diesel, den får heller inte ha några torrsprickor eller liknande som gör att remmen kan brista.

Om drivremmen går av får du ett fordon som inte laddar bilbatteriet, det blir tungt att styra, AC'n slutar att kyla och kylvattnet cirkulerar inte längre - ett trasigt fordon helt enkelt som kan bli en betydligt dyrare affär att reparera än vad våra flerspårsremmar kostar i inköp.

I de flesta fall så finns beteckningen kvar på utsidan av din gamla flerspårsrem, om inte, kontakta oss på kundservice@rembutiken.se så hjälper vi dig att hitta rätt.

Om du vill ha färre än 4 ribbor eller fler än 8 ribbor så är det bara att kontakta oss!

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
(4.85/5)
Produkter
Information
Här finns vi