•    Fri frakt över 500 kr    

  •   Snabb leverans    

  •   300.000+ nöjda kunder    

  •   100% prisgaranti

(4.85/5)
SverigeSverige
SverigeSverigeNorgeNorgeDanmarkDanmarkFinlandFinland
Frågor & svar

Motorsågstillbehör

Vårt sortiment består av motorsågssvärd och motorsågskedjor från tillverkaren Ratioparts. Dessa svärd och kedjor och fått toppbetyg i Tyskland.

Vi har även ett stort sortiment med motorsågssvärd och motorsågskedjor från tillverkaren Grimsholm Green, bland dessa sågkedjor så finns det Premium Cut (semi-chisel), men även Premium Cut Pro som har en skarp vinkel och är tillverkade för proffs och riktigt vana användare.

Det finns även instruktioner under sågsvärd och sågkedjor hur man tar reda på vad som passar ihop.

För att underlätta ytterligare delar vi en lathund över vilket sågsvärd och sågkedja som passar till vilken motorsåg, observera att alla modeller inte finns med i listan.

Du hittar lathunden genom länken nedan, skriv av eller kopiera artikelnumret i lathunden under "svärd Ratioparts" eller "kedja Ratioparts" och skriv in eller klistra in detta i sökrutan i vår butik så hittar du rätt produkt.

Visa mig lathunden över olika tillverkare.

Se över din motorsåg

För att din motorsåg, sågsvärd och sågkedja ska hålla länge så rekommenderar vi att slipa sågkedjan i god tid, se över spänningen av sågkedjan och viktigast av allt - se till att det finns rätt mängd kedjeolja!

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
(4.85/5)
Produkter
Information
Här finns vi